Servicii si preturi Software

Suntem alaturi de tine la tot ceea ce tine de servicii it software.
Mai jos iti punem la dispozitie lista principalelor servicii software, alaturi de preturile lor.
Daca in lista nu gasesti serviciul cautat, te rugam sa ne contactezi pentru a incerca impreuna sa gasim o solutie pentru problema intampinata.

Instalare sistem de operare

Iti oferim servcii de instalare a sistemului de operare Microsoft Windows / Apple MacOs atat pentru calculatoare, cat si pentru laptopuri.

Ne puteti contacta si pentru upgrade-uri sau downgrade-uri. 

Instalare programe office

Oferim instalarea programelor Microsoft Office (Word - PowerPoint - Excel - Outlook etc.) pentru sistemul de operare Windows, dar si programele iWork pentru dispozitivele Apple.

Salvare date

personale

Daca doriti salvarea datelor, fie ca este vorba despre un calculator, sau un laptop, indiferent de sistemul de operare (Windows, macOs, sau Linuk), contactati-ne pentru mai mlte informatii.

Configurare e-mail

Va oferim servicii de instalare si configurare adresa de e-mail pentru aplicatii precum Outlook, Mailbird, Thunderbird, Apple Mail etc.

Configurare mail POP3 sau IMAP.

Devirusare

Va oferim servicii de devirusare calculator sau laptop

Pentru o protectie adecvata impotriva virusilor, troienilor sau chiar hackerilor, va recomandam instalarea unui antivirus si actualizarea acestuia.

Configurare

periferica

Configurari echipamente noi sau deja existente

Echipamente precum:

- imprimanta;

- scanner;

- router / switch;

dispozitive audio/ video etc.

*Preturile afisate mai sus sunt informative si se pot modifica in functie de numarul serviciilor contractate si de problemele intampinate